ERHVERV

A2 Arkitekterne ønsker at være på forfront inden for udviklingen af erhvervs- og kontorbyggeri - både hvad angår energieffektivisering, den ydre formgivning og signalværdi samt de indre funktioner og forhold. Det gælder om at energioptimeret og sikre at  driftomkostningerne minimeres så bygningen er sikret til fremtiden krav. Derudover sikre et sundt arbejdsmiljø samt komme med kreative indspil til hvordan et funktionelt og optimeret indretning opnåes - så funktion, indretning og arkitektur går op i en højere enhed.

NØRREPORTCENTERET

Relancering af butikscenter i Holstebro

Som led i en gennemgribende relancering af NørreportCenter, såvel designmæssigt som kommunikativt, ønsker man at opdatere arkitekturen omkring centeret.

 

Tanken er, at tilføre den velkendte arkitektur et nutidigt og opdateret lag til blandt andet understregning af indgange samt til effektbelysning og PR.

INFORMATION OM PROJEKTET

 

BYGHERRE

DATEA / DADES

 

STATUS

Igangværende

 

LOKALITET

Holstebro

 

SKALA

Butikscenter - storskala

 

A2´S YDELSER

-

MIDTJYSK FORNIKLING OG FORCHROMNING

Nyt firmadomicil med administration og produktion

A2 Arkitekterne bag erhvervsbyggeriet Midtjysk Fornikling & Forchromning i Herning bestående af produktionsbygning og administration. Der er lagt vægt på funktionaliteten, PR-værdien samt formsproget. Det var ligeledes vigtigt at bygningen udefra symboliserer hvad virksomheden arbejder med - metalliske overplader.

INFORMATION OM PROJEKTET

 

BYGHERRE

Midtjysk Fornikling og Forchromning

 

STATUS

Færdigopført

 

LOKALITET

Herning

 

SKALA

6900 kvadratmeter

 

A2´S YDELSER

Totalrådgivning

SYDBANK

Ny bankfilial

Huset er placeret på et befærdet gadehjørne. Et terrænfald giver mulighed for udsigt over byens lavere beliggende områder. Det store glasparti i hjørnet tjener således både som udsigtsmulighed og som markering af bygningen på det meget eksponerede hjørne.

 

Bygningens indre struktur er bygget op omkring et cirkulært trappe- og elevatortårn, hvis form griber ind i hele bygningens indretning. Det cylinderformede tårn tjener endvidere som udvekslingsled mod den snere opførte nabobebyggelse, som er placeret i gadelinien med en skæv vinkel i forhold til bankbygningen.

INFORMATION OM PROJEKTET

 

BYGHERRE

Sydbank

 

STATUS

Færdigopført

 

LOKALITET

Holstebro

 

SKALA

Ca. 1000 kvadratmeter

 

A2´S YDELSER

Programmering, skitsering, projektering og fagtilsyn

NUPARK UDVIKLINGS- OG VÆKSTCENTER

Center for innovation, erhvervsudvikling og vækst

Opførelsen af Innovationspark Nupark startede i 2003 med første hovedbygning og er siden blevet udvidet med fem efterfølgende udbygninger. Seneste bygning blev opført 2011 og nye kommende udbygninger er allerede på tegnebrættet.

 

Nupark er en af Danmarks førende og mest innovative erhvervsparker og er vestdanmarks center for innovation, erhvervsudvikling og vækst. Nupark er beliggende i det nordlige Holstebro og er i dag cirka 28.000 m2 stort med omkring 95 virksomheder. Et udviklings- og vækstcenter, bestående af offentlige – halv-offentlige – og private virksomheder, med en bred vifte af kompetencer indenfor energi, miljø og innovation.

SE VIDEO OM PROJEKTET

INFORMATION OM PROJEKTET

 

BYGHERRE

Holstebro, Lemvig og Struer Kommuner, Nupark Innovation, Nordea Bank, Heden og Fjorden, Privat bygherre med flere

 

STATUS

Færdigopført

 

LOKALITET

Holstebro

 

SKALA

+ 28.000 kvadratmeter

 

A2´S YDELSER

Visionsoplæg ogarkitekturvejledning, byggeprogram, skitsering og projektering, byggeledelse og fagtilsyn

VINDER AF

 

HOLSTEBRO KOMMUNES

ARKITEKTURPRIS 2003

+45 96 10 56 10

CVR: 75 66 42 14

a2@a2arkitekterne.dk

 

Nupark 49

7500 Holstebro

A2 arkitekterne

INFORMATION OM PROJEKTET

BYGHERRE DATEA / DADES  STATUS Igangværende LOKALITET Holstebro SKALA Butikscenter - storskala  A2´S YDELSER -

INFORMATION OM PROJEKTET

BYGHERRE Midtjysk Fornikling og Forchromning STATUS Færdigopført LOKALITET Herning  SKALA 6900 kvadratmeter A2´S YDELSER Totalrådgivning

INFORMATION OM PROJEKTET

BYGHERRE Sydbank STATUS Færdigopført LOKALITET Holstebro SKALA Ca. 1000 kvadratmeter A2´S YDELSER Programmering, skitsering, projektering og fagtilsyn

INFORMATION OM PROJEKTET

BYGHERRE Holstebro, Lemvig og Struer Kommuner, Nupark Innovation, Nordea Bank, Heden og Fjorden, Privat bygherre med flere STATUS Færdigopført LOKALITET Holstebro SKALA + 28.000 kvadratmeter A2´S YDELSER Visionsoplæg ogarkitekturvejledning, byggeprogram, skitsering og projektering, byggeledelse og fagtilsyn

+45 96 10 56 10

a2@a2arkitekterne.dk

CVR: 75 66 42 14

Nupark 49

7500 Holstebro

A2 arkitekterne